[PvE Build] Knight by Vonic

 :: Guild :: Heva Online :: Guide

View previous topic View next topic Go down

[PvE Build] Knight by Vonic

Post by Vonic on Fri Nov 09, 2012 3:59 pm

Guide ini cuma untuk Knights level 44, lanjutannya akan di update klo gw dah naek level :p:

Skill Tree

::Passive::

  • [10/10] Health Mastery - Increase the basic defense and health point.
  • [10/10] Attack Mastery - Increase physical attack power.
  • [10/10] Elemental Resist - Increase the resistance attributes.
  • [01/10] Self Recovery - To increase the resilience of HP.
  • [08/10] Shield Mastery - Increase the maximum HP and defense shield.

::Active Attack::

  • [02/13] Excite - Attract the attention of enemies far throw stones.
  • [01/13] Power Stamp - I will attack while rotating using centrifugal force.
  • [02/10] Heavy Stamp - I will give you a shock strong enough enemy can not move.
  • [03/10] Shadow Strike - Secretly attack approaching. I will reduce the defense to succeed.
  • [03/09] Shield Charge - I provoke and damage wielding a shield.
  • [03/09] Rising Dragon - I am overwhelmed by the opponent attack reminiscent of Shoryu. Temporarily reduce the speed of the attack target.
  • [06/10] Wind Spin - Give around a sharp sword attacks the body is rotated at high speed.
  • [03/10] Sword Tail Wind - I damage the wind leap into the air.
  • [06/09] Provoke - Unleash a powerful wave of mana, to stimulate the enemy.
  • [03/07] Guard Spin - Given the damage to enemy attack rotation that also serves as a protection.

::Active Support::

  • [01/10] Increase DEF - To amplify the mana of protection to the whole body, temporarily increasing defense.
  • [06/10] Increase Power - Causing the destruction impulse inner body, temporarily increasing physical attack power.
  • [04/10] Iron Body - Dramatically increase defense instead reduce the attack power temporarily.
  • [02/10] Vital Power - Increase resilience by activating the body's cells to manipulate mana.


Last edited by Vonic on Sun Nov 25, 2012 5:19 pm; edited 2 times in total

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


::Playing::
Guild Wars 2 | Closers Online

::Waiting::
Tree of Savior | Black Desert Online | Soul Worker
avatar
Vonic
Masta

Posts : 575
Join date : 2010-05-30

Back to top Go down

Re: [PvE Build] Knight by Vonic

Post by Vonic on Fri Nov 09, 2012 3:59 pm

Passive
Passive fokus aja ke DEF: Health Mastery, Elemental Resist & Shield Mastery.
Self Recovery terlalu kerasa, klo di max-in cuma nambah 50+ doank.
Kok "Attack Mastery" di max-in? biar ga geli2 damagenya, tau sendiri Knights itu geli damagenya.

Elemental Resist yg 1 1 (Fire, Water, Lightning, Natural) ga di ambil?
Klo buat gw sih ga perlu buang2 SP dan lg max cuma sampe 5.

Active Attack
Active Attack yg AoE bakal punya 3: Provoke, Guard Spin & Wind Spin.
Lebih banyak dipake 3 AoE itu klo ngemobs + Rising Dragon > Sword Tail Wind.

Harus di naikin trus itu skill AoE?
Iya, karna nambah damage + jarak itu klo di naekin.

Fear ga di ambil kan AoE juga itu?
Fear itu malah bkin kocar kacir mobsnya ga ngumpul.

Trus apanya ambil Active Attack yg lain? jd ga guna donk?
Excite, Shadow Strike & Shield Charge itu buat syarat ngambil skill aja.
Dan jg lumayan buat PvP bkin stun + def down.

Active Support
Kenapa "Increase DEF" ambil 1 doank? cuma 15 detik + cooldownnya lama mending buat yg lain SPnya.
Kok ambil "Increase Power"? sama kyk "Attack Mastery" alasannya.
Iron Body wajib di ambil lumayan itu nambah defnya.
Vital Power daripada Self Recovery mending yg ini lebih berasa.


Last edited by Vonic on Sun Nov 25, 2012 5:34 pm; edited 3 times in total

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


::Playing::
Guild Wars 2 | Closers Online

::Waiting::
Tree of Savior | Black Desert Online | Soul Worker
avatar
Vonic
Masta

Posts : 575
Join date : 2010-05-30

Back to top Go down

Re: [PvE Build] Knight by Vonic

Post by Vonic on Fri Nov 09, 2012 4:00 pm

Leveling
Level 1 - 19 > Ngikutin quest yg orange, klo gw yg biru ga gw ambilin.
Level 19 - 22 > Quest repeat yg ada jankennya.
Level 22 - 26 > Sama kayak waktu level 1 - 19, ngikutin quest.
Level 26 - 30 > Dungeon crab level 4 ma arachne level 2, gw solo sekitar 10 menit per dungeon (quest repeatnya di ambil).
Level 30 - 41 > Quest repeat (katis) + quest biasa.
Level 41 - 44 > Quest repeat (medes) + quest biasa.

Arachne lebih gede expnya sekitar 150k klo crab sekitar 80k, gw sambil cari bahan buat bkin hero trus dijual sekalian cari gold.
Pot ga usah dipikirin ntar dapet bahan dari dungeon + hadiah quest, lagian ntar juga paling cuma pake pot MP doank.
Yg perlu disiapin itu pot buat clone, beli yg banana aja udah cukup.

Quest Repeat bawa aja bekal banana buat clone, pot ga terlalu guna soalnya.
Ga perlu kiwi, soalnya cuma butuh MP aja buat clone.
Dan lg ntar pot itu bsa dapet sampe 2k+ kalo quest repeat.
Kalo di party ada job Cleric yg ambil skill MP ga bakal butuh MP pot lg.

Clone
Buat clone gw saranin pake yg Magic.
High Grade: Pumpkin Jr. & Hero: Spider King (ato Seira dll)

Skill: Flame Strike, Ice Cannon & Mass Heal.
Paling ga ada 2 skill atk lah, biar bantu ngekillnya cepet.
Mass Heal wajib ada jgn yg Heal aja, Mass Heal jg ngeheal clone soalnya.

Equipment
Equip pake yg "high grade" (buat sendiri) cari yg opsi-nya pertahanan+, klo ada equip yg ga kepake simpen aja buat dibikin hero.
Ntar dijualin itu equip hero, jual murah aja biar cepet laku daripada numpuk menuh2in bag.
Paling yg perlu equip hero itu senjata aja, pake yg hammer/mace damage paling gede di antara semua equip one-handed.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


::Playing::
Guild Wars 2 | Closers Online

::Waiting::
Tree of Savior | Black Desert Online | Soul Worker
avatar
Vonic
Masta

Posts : 575
Join date : 2010-05-30

Back to top Go down

Re: [PvE Build] Knight by Vonic

Post by deniong on Fri Nov 30, 2012 4:07 pm

cakep deh....

deniong
Fresh

Posts : 1
Join date : 2012-11-26

Back to top Go down

Re: [PvE Build] Knight by Vonic

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 :: Guild :: Heva Online :: Guide

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum